Podotherapeut Enschede - VoorVoet - Praktijk voor podotherapie in Enschede

De podotherapeut in Enschede: VoorVoet

Stap voor stap naar gezonde voeten: alles over podotherapie en meer

Op deze pagina kun je allerlei interessante stukken vinden over voetgezondheid en podotherapie, samen met andere verwante onderwerpen. Hier delen we handige tips en nuttige inzichten om je voeten gelukkig en gezond te houden. Of het nu gaat om het vinden van de juiste schoenen, het begrijpen van podotherapie, of gewoon het leren waarderen van je voeten, we hebben allerlei leuke en informatieve artikelen om je te helpen. Neem gerust een kijkje en ontdek hoe je je voeten het beste kunt verzorgen!
3 april 2024
Steunzolen voor sandalen? Ja hoor dat is mogelijk!

Het mooie weer staat weer voor de deur! Steunzolen voor sandalen zijn een perfecte aanvulling op je huidige zooltherapie, als je in de zomer ook wilt doorlopen op je zolen.

Lees verder...
10 maart 2024
Samen sterk voor gezonde voeten: De kracht van samenwerking binnen podotherapie

Samenwerking binnen de podotherapie. Samen sta je sterker! Samen met podotherapie, fysiotherapie, medisch pedicures en schoenenzaken voor een optimaal resultaat!

Lees verder...
7 februari 2024
Hallux valgus - oorzaak en behandeling

Een hallux valgus kan behoorlijk hinderlijk zijn, maar podotherapie kan effectieve behandelmogelijkheden bieden.

Lees verder...
8 januari 2024
Zonder voetklachten het nieuwe jaar in!

Het frisse begin van het nieuwe jaar brengt vaak de drang met zich mee om positieve veranderingen aan te brengen, en voor velen betekent dit het stellen van goede voornemens. Misschien staan sporten, meer bewegen of simpelweg genieten van een ontspannen wandeling hoog op je lijst. En het is wel zo fijn als dat zonder […]

Lees verder...
26 november 2023
Alles over steunzolen of podotherapeutische zolen

In ons dagelijks leven onderschatten we vaak het belang van gezonde voeten. Ze dragen ons letterlijk door het leven, maar krijgen vaak niet de aandacht die ze verdienen. Steunzolen of podotherapeutische zolen zijn een oplossing die steeds meer mensen ontdekken om hun voetcomfort te verbeteren en diverse gezondheidsproblemen te verlichten. In dit artikel verkennen we de wereld van podotherapeutische zolen en ontdekken we hoe ze een positieve invloed kunnen hebben op je voetgezondheid.

Lees verder...
6 november 2023
De beste voetzorg in Enschede: podotherapeut of podoloog?

Benieuwd naar het verschil tussen een podotherapeut en een podoloog? Deze termen lijken vaak door elkaar gehaald te worden, maar er is een belangrijk onderscheid. Terwijl de podotherapeut een uitgebreide HBO opleiding heeft gevolgd en een wettelijk erkende - én beschermde titel heeft kan en mag iedereen zichzelf podoloog noemen, ongeacht hun opleidingsniveau. Het effect van deze keuze op je voetzorg kan aanzienlijk zijn. Lees hier over de verschillen tussen podotherapeut en podoloog.

Lees verder...
Podotherapeut Enschede - VoorVoet - Praktijk voor podotherapie in Enschede
Adres:
VoorVoet - 
Praktijk voor podotherapie
Eeftinksweg 13
7541 WE  Enschede
☏ +31 (0) 6 577 509 97
✉   [email protected]
Kvk nummer
87984814
AGB praktijkcode
26000993
Bankrekening
NL18 KNAB 0515 1858 84
Openingstijden:
Maandag
8.00 - 17.00
Dinsdag
8.30 - 19.30
Woensdag
8.00 - 17.00
Donderdag
8.00 - 17.00
Vrijdag
8.00 - 17.00
Privacy beleid
Algemene voorwaarden
Credits
Podotherapeut Enschede - Er zijn in Nederland zo’n 1.000 podotherapeuten verenigd in de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). De podotherapie in Nederland ontwikkelt zich snel en er is in steeds grotere mate sprake van onderlinge samenwerking tussen podotherapeuten en andere voetzorgprofessionals. De NVvP bewaakt de eenheid en kwaliteit binnen de beroepsgroep. Op het kantoor in Hilversum zijn de beleids- en bureaumedewerkers werkzaam.
Podotherapeut Enschede - Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Als podotherapeut ben ik kwaliteitsgeregistreerd. Een kwaliteitsregistratie bij het KP laat zien dat je als paramedicus het juiste diploma bezit, iedere vijf jaar een ruim aantal cliëntgebonden uren werkt, continu bij- en nascholing en activiteiten volgt die deskundigheid bevorderen en werkt volgens de laatste inzichten en ontwikkelingen in de paramedische zorg.
menu