Zere voeten?

Loop er niet te lang mee door!

Direct digitaal een afspraak maken!

Geen verwijzing nodig!
Snel geholpen door een professional.
Snelste weg naar de podotherapeut!
Maak een afspraak
Kleinschalige praktijk vlakbij de Zuiderval in Enschede. Hier behandelen wij al uw voetklachten, onder andere hielpijn, voorvoetklachten, enkelklachten, peesontstekingen, overmatige eeltvorming of likdoorns, ingegroeide teennagels, tot algemene pijn in aan de voeten.

Wie zijn wij?

VoorVoet is een kleinschalige podotherapiepraktijk vlakbij de Zuiderval in Enschede. Wij geloven dat een persoonlijke benadering van groot belang is voor een succesvolle behandeling. Onze praktijk is uitgerust met de meest moderne technologieën en methoden, waardoor wij in staat zijn om specifieke diagnose te stellen en een behandelplan op maat aan te bieden.

Wij werken samen met andere medische disciplines zoals huisartsen en fysiotherapeuten om de beste zorg te bieden aan onze patiënten. Onze praktijk is toegankelijk voor iedereen, van atleten met sportblessures tot ouderen met aandoeningen van de voeten en enkels.

Bestel een extra paar zolen online

Een extra paar zolen kan handig zijn om bijvoorbeeld met een ander paar schoenen te gebruiken, bijvoorbeeld in uw sport- of wandelschoenen. Dit scheelt niet alleen gedoe met wisselen maar verlengt ook de levensduur van de zolen.

Een extra paar zolen kan alleen als u al eens eerder bij VoorVoet bent geweest en wij een digitale scan van de voet hebben. Als het langer dan een jaar geleden is dat u een scan van u voet heeft laten maken is het raadzaam om een controle in te plannen. Bestelt u binnen 3 maanden na uw nieuwe paar zolen een extra paar? Dan kan dit tegen een gereduceerd tarief. Kijk voor alle tarieven op onze tarievenlijst.
Kim Bakhuis van VoorVoet praktijk voor podotherapie behandelt een voet.

Even voorstellen


Ik ben Kim Bakhuis, podotherapeut en eigenaar van VoorVoet - Praktijk voor podotherapie. In 2004 studeerde ik af als fysiotherapeut, en 3 jaar later rolde ik de wereld van podotherapie in. Sinds 2009 ben ik afgestudeerd als podotherapeut, en inmiddels ruim 14 jaar werkervaring opgedaan in dit mooie vak. De laatste jaren kriebelde het en heb ik besloten om in 2023 mijn eigen praktijk op te zetten. Ik heb door mijn vooropleiding, verschillende scholingen en jarenlange ervaring een brede kijk op voet- en voetgerelateerde problemen. Ik kan mij goed inleven en doe mijn uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen met jouw hulpvraag. Dat kan in de vorm van advies, behandeling en waar nodig de vervaardiging van ortheses, nagelbeugels of podotherapeutische zolen. Ik ben erg praktisch ingesteld en werk graag samen met andere disciplines voor het beste resultaat voor jou. Zelf ben ik een erg actief persoon die houdt van wandelen, hardlopen en Crossfit. Daarnaast daag ik mijzelf graag uit door (grot)duiken en speleo tripjes.

Wat is podotherapie?

Podotherapie is een paramedische discipline die klachten behandelt aan voeten, of klachten die voortvloeien uit een afwijkende voetstand. Van nagelklachten tot lage rugpijn, en alles wat daar tussenin zit.

Meer over podotherapie
Podotherapeut Enschede - Podotherapie richt zicht op het onderzoeken en behandelen van klachten aan de onderste extremiteit. Dat zijn je voeten, knieën, heupen en bekken / lage rug.

Veel voorkomende klachten

Wil je weten voor welke klachten je de podotherapeut kan bezoeken?
Op deze pagina vind je een kort overzicht voor welke klachten je bij ons aan het goede adres bent.
Welke klachten zijn er

Wat vergoed mijn verzekering?

We willen allemaal weten waar wij aan toe zijn. Daarom heeft VoorVoet een handig zoekbaar overzicht gemaakt om te zien op welke vergoeding je recht hebt.

Het behandeltraject

Hoe ziet een bezoek aan de podotherapeut er uit? Wat kan je verwachten en wat is handig om te weten. We leggen het graag aan je uit.

Hoe gaat het in zijn werk

Bedrijfspodotherapie

Voor harde werkers die veel staan en lopen zijn voetklachten extra vervelend. Kijk hier voor meer informatie over wat we op het gebied van bedrijfspodotherapie kunnen betekenen.

Houd iedereen op de been

Voor wie is podotherapie

Iedereen met voet- of voetstand gerelateerde klachten kan een bezoek brengen aan de podotherapeut. Van kinderen met doorgezakte voeten tot volwassenen en ouderen met pijnklachten of problemen met lopen.

Therapie op maat

Waar zitten wij?

VoorVoet - Praktijk voor podotherapie is uitstekend bereikbaar. Wij zitten  vlakbij de  Zuiderval, net onder de singel in Enschede. Je kunt bij ons gratis parkeren en er zijn twee bushaltes op 5 minuten loopafstand.
Podotherapeut Enschede - VoorVoet - Praktijk voor podotherapie in Enschede
Adresse:
VoorVoet - 
Praxis für Podologie
Eeftinksweg 13
7541 WE  Enschede
☏ +31 (0) 6 577 509 97
🖂 [email protected]
Handelskammer Nummer
87984814
AGB praxiscode
26000993
Bankkonto
NL18 KNAB 0515 1858 84
Öffnungszeiten:
Montag
8.00 - 17.00
Diensdag
8.30 - 19.30
Mitwoch
8.00 - 17.00
Donnerstag
8.00 - 17.00
Freitag
8.00 - 17.00
Datenschutz
Bedingungen und Konditionen
Credits
Podotherapeut Enschede - Er zijn in Nederland zo’n 1.000 podotherapeuten verenigd in de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). De podotherapie in Nederland ontwikkelt zich snel en er is in steeds grotere mate sprake van onderlinge samenwerking tussen podotherapeuten en andere voetzorgprofessionals. De NVvP bewaakt de eenheid en kwaliteit binnen de beroepsgroep. Op het kantoor in Hilversum zijn de beleids- en bureaumedewerkers werkzaam.
Podotherapeut Enschede - Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Als podotherapeut ben ik kwaliteitsgeregistreerd. Een kwaliteitsregistratie bij het KP laat zien dat je als paramedicus het juiste diploma bezit, iedere vijf jaar een ruim aantal cliëntgebonden uren werkt, continu bij- en nascholing en activiteiten volgt die deskundigheid bevorderen en werkt volgens de laatste inzichten en ontwikkelingen in de paramedische zorg.
menu