Podotherapeut Enschede - VoorVoet - Praktijk voor podotherapie in Enschede

Flyer 2023 - Podotherapie Enschede

Misschien bent u de VoorVoet promotieflyer al tegengekomen. We hebben deze uitgedeeld aan verschillende artsen-, fysiotherapie- en pedicurepraktijken, maar misschien heeft u de flyer ook in uw brievenbus gevonden. Hieronder vindt u de digitale versie. Klik op een van beide afbeeldingen om een PDF-versie te downloaden.
Podotherapie Enschede - Onze digitale flyer voor een gratis screening.

Voorvoet - Praktijk voor podotherapie

Waar staan wij voor:

 • Persoonlijke benadering:
 • Advies en oplossing op maat: wij kijken naar de beste mogelijkheden, niet alleen vanuit de podotherapeut maar met alle mogelijke disciplines.
 • Voor jong en oud: van jeugdige (top) sporters tot wandelaars met veel levenservaring.
 • Voet- en voetgerelateerde klachten zoals enkel-, knie-, heup-, of (lage) rugklachten.

Podotherapie Enschede - gratis screening

Nu een extra laagdrempelig!

Wij bieden een geheel vrijblijvende screening aan van maximaal 15 minuten waarbij wij samen kijken of podotherapie mogelijk een oplossing kan bieden. Tijdens deze screening worden de mogelijkheden besproken en eventueel een vervolgtraject ingepland.

Hoewel wij wel degelijk advies geven tijdens deze screening, is deze geen behandeling. Hiervoor zal altijd een vervolgafspraak gemaakt worden.

Direct digitaal een afspraak maken!

Geen verwijzing nodig!
Snel geholpen door een professional!
Snelste weg naar de podotherapeut!
Maak een afspraak

Beschrijving voor het online maken van een afspraak

 1. Klik op de knop 'Afspraak maken'. U wordt doorgestuurd naar de afspraakpagina.

 2. Op deze pagina moet u het type afspraak selecteren. Opties zijn:
  'Gratis voetscreening' voor een vrijblijvend vooronderzoek van 15 minuten.
  'Nieuwe patiënt DTP (zonder verwijzing)' voor een regulier onderzoek van nieuwe patiënten zonder verwijzing van een huisarts.
  'Nieuwe patiënt met verwijzing' voor een regulier onderzoek van nieuwe patiënten met verwijzing van een arts.

 3. De andere twee keuzemenu's zijn al correct ingesteld. Klik nu op de knop 'Zoek beschikbare tijden' om een overzicht te krijgen van alle beschikbare tijden.

 4. U ziet nu een overzicht van alle beschikbare tijdsloten. Gebruik specifieke filters in het filter uitklapmenu bovenaan om te filteren op specifieke dagen of een datum. Om meer beschikbare opties te tonen klik je op de 'Meer laden' knop. Als u een geschikt tijdslot heeft gevonden klikt u op het tijdslot om verder te gaan.

 5. In het laatste overzicht bekijkt u de geselecteerde tijd. In het onderste tekstvak vult u uw emailadres in ter bevestiging. Nu kunt u de afspraak definitief maken door op de knop 'Bevestigen' te klikken.

 6. U krijgt een bevestiging van de afspraak per e-mail.

Podotherapeut Enschede - VoorVoet - Praktijk voor podotherapie in Enschede
Adres:
VoorVoet - 
Praktijk voor podotherapie
Eeftinksweg 13
7541 WE  Enschede
☏ +31 (0) 6 577 509 97
✉   [email protected]
Kvk nummer
87984814
AGB praktijkcode
26000993
Bankrekening
NL18 KNAB 0515 1858 84
Openingstijden:
Maandag
8.00 - 17.00
Dinsdag
8.30 - 19.30
Woensdag
8.00 - 17.00
Donderdag
8.00 - 17.00
Vrijdag
8.00 - 17.00
Privacy beleid
Algemene voorwaarden
Credits
Podotherapeut Enschede - Er zijn in Nederland zo’n 1.000 podotherapeuten verenigd in de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). De podotherapie in Nederland ontwikkelt zich snel en er is in steeds grotere mate sprake van onderlinge samenwerking tussen podotherapeuten en andere voetzorgprofessionals. De NVvP bewaakt de eenheid en kwaliteit binnen de beroepsgroep. Op het kantoor in Hilversum zijn de beleids- en bureaumedewerkers werkzaam.
Podotherapeut Enschede - Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Als podotherapeut ben ik kwaliteitsgeregistreerd. Een kwaliteitsregistratie bij het KP laat zien dat je als paramedicus het juiste diploma bezit, iedere vijf jaar een ruim aantal cliëntgebonden uren werkt, continu bij- en nascholing en activiteiten volgt die deskundigheid bevorderen en werkt volgens de laatste inzichten en ontwikkelingen in de paramedische zorg.
menu