Podotherapeut Enschede - VoorVoet - Praktijk voor podotherapie in Enschede

Je afspraak is ingepland

Het is gelukt! Je afspraak staat nu ingepland bij VoorVoet - Praktijk voor podotherapie! Als het goed is krijg je elk moment ook de afspraakbevestiging per email. 

Je afspraak is aan de Eeftinksweg 13, 7541 WE  Enschede.

Wat neemt u mee bij uw eerste bezoek?

- Een geldig legitimatiebewijs of rijbewijs, als erkende zorgverlener zijn wij wettelijk verplicht deze gegevens vast te leggen.
- Uw verwijzing indien u deze heeft.
- Schoenen die u veel draagt of waarin u veel klachten ervaart. (dit kunnen evt. ook sport- wandel- of werkschoenen zijn).

Houd er blij klachten aan uw knie, heup of rug rekening mee dat uw lange broek tijdens het onderzoek mogelijk uit moet. U kunt een sportbroekje meenemen als u dat prettig vind.

Indien u verhinderd bent, meld dan de afspraak tijdig af. Afspraken die niet tenminste 24 uur van tevoren worden afgezegd, kunnen in rekening worden gebracht.

Tot dan!
Terug naar de hoofdpagina
Podotherapeut Enschede - VoorVoet - Praktijk voor podotherapie in Enschede
Adres:
VoorVoet - 
Praktijk voor podotherapie
Eeftinksweg 13
7541 WE  Enschede
☏ +31 (0) 6 577 509 97
✉   [email protected]
Kvk nummer
87984814
AGB praktijkcode
26000993
Bankrekening
NL18 KNAB 0515 1858 84
Openingstijden:
Maandag
8.00 - 17.00
Dinsdag
8.30 - 19.30
Woensdag
8.00 - 17.00
Donderdag
8.00 - 17.00
Vrijdag
8.00 - 17.00
Privacy beleid
Algemene voorwaarden
Credits
Podotherapeut Enschede - Er zijn in Nederland zo’n 1.000 podotherapeuten verenigd in de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). De podotherapie in Nederland ontwikkelt zich snel en er is in steeds grotere mate sprake van onderlinge samenwerking tussen podotherapeuten en andere voetzorgprofessionals. De NVvP bewaakt de eenheid en kwaliteit binnen de beroepsgroep. Op het kantoor in Hilversum zijn de beleids- en bureaumedewerkers werkzaam.
Podotherapeut Enschede - Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Als podotherapeut ben ik kwaliteitsgeregistreerd. Een kwaliteitsregistratie bij het KP laat zien dat je als paramedicus het juiste diploma bezit, iedere vijf jaar een ruim aantal cliëntgebonden uren werkt, continu bij- en nascholing en activiteiten volgt die deskundigheid bevorderen en werkt volgens de laatste inzichten en ontwikkelingen in de paramedische zorg.
menu