Podotherapeut Enschede - VoorVoet - Praktijk voor podotherapie in Enschede

Voetklachten?

Loop er niet te lang mee door!

Direct digitaal een afspraak maken!

Geen verwijzing nodig!
Snel geholpen door een professional.
Snelste weg naar de specialist!
Maak een afspraak
Podotherapeut Enschede - Kim Bakhuis - podotherapeut en eigenaar van VoorVoet - Podotherapie praktijk in Enschede. Je kan naar de podotherapeut bij klachten aan voeten, knieën, heupen of rug. Veel voorkomende klachten zijn bijvoorbeeld hielspoor, kapsulitis of mortonse neuralgie. Een podotherapeut maakt bijvoorbeeld steunzolen, ortheses of nagelbeugels.

Podotherapie Glanerbrug

Onze kleinschalige praktijk bevindt zich nabij het centrum van Enschede en is zowel vanuit Glanerbrug als Hengelo goed bereikbaar, zowel met de auto als de fiets.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering voor een succesvolle behandeling. Dankzij de nieuwste technologieën en methoden kunnen wij een nauwkeurige diagnose stellen en een behandelplan op maat maken, zodat jij weer zo goed mogelijk en zonder problemen vooruit kunt.

Waar nodig werken we samen met andere medische disciplines, zoals huisartsen, medisch pedicures en fysiotherapeuten, om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Onze praktijk staat open voor iedereen: van kinderen tot sporters met blessures maar ook ouderen met voet- of voetgerelateerde klachten.
Bekijk onze flyer
Podotherapeut Enschede - pijl naar rechts - flyer voorvoet praktijk voor podotherapiePodotherapie Enschede - Onze digitale flyer voor een gratis screening.
Bestel een extra paar zolen online
Een extra paar steunzolen kan erg handig zijn voor gebruik in een ander paar schoenen, zoals je sport- of wandelschoenen. Dit bespaart je niet alleen het gedoe van steeds wisselen, maar verlengt ook de levensduur van je podotherapeutische zolen.

Je kunt een extra paar zolen bestellen als je eerder bij VoorVoet bent geweest en we een digitale scan van je voeten hebben. Is het langer dan een jaar geleden dat deze scan is gemaakt? Dan is het verstandig om een controleafspraak in te plannen. Bestel je binnen drie maanden na je nieuwe paar zolen een extra paar? Dan profiteer je van een gereduceerd tarief. Bekijk onze tarievenlijst voor meer informatie.
Podotherapeut Enschede - Voor elke activiteit draag je andere schoenen. Een goed passende schoen is het halve werk. Dit geldt ook voor je podotherapeutische zolen. Deze moeten goed passend zijn in je schoeisel. En voor de ene schoen heb je misschien een iets andere pasvorm en steun nodig dan in je andere schoen. Dit heeft onder andere te maken met de activiteit die je uitvoert, maar ook met de eigenschappen van de schoen. Het kan dus zijn dat een extra paar steunzolen wel praktisch is.
Podotherapeut Enschede - Kim Bakhuis - podotherapeut en eigenaar van VoorVoet - Podotherapie praktijk in Enschede. Je kan naar de podotherapeut bij klachten aan voeten, knieën, heupen of rug. Podotherapeutische zolen kunnen klachten verlichten bij blessures, waardoor je weer beter kunt wandelen, hardlopen of sporten en bewegen in het algemeen.
Even voorstellen
Hallo, ik ben Kim Bakhuis, podotherapeut en eigenaar van VoorVoet - Praktijk voor podotherapie. Mijn carrière begon in 2004 toen ik afstudeerde als fysiotherapeut. Drie jaar later ontdekte ik de podotherapie, een vak dat me zo boeide dat ik besloot me om te scholen. Inmiddels heb ik ruim 16 jaar werkervaring in dit prachtige vakgebied.

In 2023 besloot ik mijn eigen praktijk te openen, gedreven door mijn passie en de behoefte om mijn eigen visie op zorg te realiseren. Dankzij mijn achtergrond als fysiotherapeut, diverse vervolgopleidingen en jarenlange ervaring heb ik een brede kijk op voet- en voetgerelateerde problemen. Ik ben empathisch en zet me volledig in om je zo goed mogelijk te helpen met jouw hulpvraag. Dit kan variëren van advies en behandeling tot het vervaardigen van ortheses, nagelbeugels of steunzolen.

Mijn praktische instelling en de samenwerking met andere disciplines stellen me in staat om de beste resultaten voor jou te bereiken. Zelf ben ik een actief persoon die geniet van wandelen, hardlopen en Crossfit. Daarnaast zoek ik graag uitdagingen in activiteiten zoals grotduiken en speleo tripjes.

Ik kijk ernaar uit je te helpen bij VoorVoet!

Wat doet een podotherapeut?

Podotherapie (niet te verwarren met podologie, zie onze blog) richt zich op de behandeling van diverse voet- en voetgerelateerde klachten die voortkomen uit een afwijkende voetstand. Dit omvat een breed scala aan problemen, van nagelklachten tot lage rugpijn en alles daartussenin.

Wat doen we precies
Podotherapeut Enschede - Podotherapie richt zicht op het onderzoeken en behandelen van klachten aan de onderste extremiteit. Dat zijn je voeten, knieën, heupen en bekken / lage rug.

Veel voorkomende klachten

Benieuwd welke voetklachten we bij VoorVoet kunnen behandelen? Op deze pagina vind je een beknopt overzicht van de klachten waarvoor je bij ons terecht kunt.
Welke klachten zijn er

Wat vergoedt mijn verzekering?

We willen allemaal graag duidelijkheid over onze vergoedingen. Daarom heeft VoorVoet een handig en doorzoekbaar overzicht samengesteld waarin je kunt zien op welke vergoeding je recht hebt.

Het behandeltraject

Benieuwd hoe een bezoek aan VoorVoet verloopt? We vertellen je graag wat je kunt verwachten en wat handig is om te weten.

Hoe gaat het in zijn werk

Specifiek voor bedrijven

Voor iedereen die veel staat en loopt, kunnen voetklachten bijzonder hinderlijk zijn. Ontdek hier hoe wij met onze bedrijfspodotherapie oplossingen kunnen bieden voor jouw specifieke situatie.

Houd iedereen op de been

Voor wie?

Bij VoorVoet is iedereen met voet- of voetstand gerelateerde klachten van harte welkom. Dit geldt voor kinderen met doorgezakte voeten, volwassenen en ouderen die last hebben van pijnklachten of moeilijkheden ervaren bij het lopen.

Therapie op maat

Waar zitten wij?

VoorVoet praktijk voor podotherapie Enschede is ook vanuit Glanerbrug uitstekend bereikbaar. Wij zitten aan de Eeftinksweg 13, dichtbij de Zuiderval, de Kuipersdijk en de Varviksingel. Je kunt bij ons gratis parkeren en er zijn twee bushaltes op 5 minuten loopafstand.
Podotherapeut Enschede - VoorVoet - Praktijk voor podotherapie in Enschede
Adres:
VoorVoet - 
Praktijk voor podotherapie
Eeftinksweg 13
7541 WE  Enschede
☏ +31 (0) 6 577 509 97
✉   [email protected]
Kvk nummer
87984814
AGB praktijkcode
26000993
Bankrekening
NL18 KNAB 0515 1858 84
Openingstijden:
Maandag
8.00 - 17.00
Dinsdag
8.30 - 19.30
Woensdag
8.00 - 17.00
Donderdag
8.00 - 17.00
Vrijdag
8.00 - 17.00
Privacy beleid
Algemene voorwaarden
Credits
Podotherapeut Enschede - Er zijn in Nederland zo’n 1.000 podotherapeuten verenigd in de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). De podotherapie in Nederland ontwikkelt zich snel en er is in steeds grotere mate sprake van onderlinge samenwerking tussen podotherapeuten en andere voetzorgprofessionals. De NVvP bewaakt de eenheid en kwaliteit binnen de beroepsgroep. Op het kantoor in Hilversum zijn de beleids- en bureaumedewerkers werkzaam.
Podotherapeut Enschede - Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Als podotherapeut ben ik kwaliteitsgeregistreerd. Een kwaliteitsregistratie bij het KP laat zien dat je als paramedicus het juiste diploma bezit, iedere vijf jaar een ruim aantal cliëntgebonden uren werkt, continu bij- en nascholing en activiteiten volgt die deskundigheid bevorderen en werkt volgens de laatste inzichten en ontwikkelingen in de paramedische zorg.
menu